dilluns, 24 de juliol del 2017

Presentació CD de l'Ajunt de la Bóta

Una altra foto entranyable del dia de la presentació del CD de l'Ajunt de la Bóta, el 8 d'octubre de 2010, en el moment en què vam compartir escenari i cançó amb antics components del grup. D'esquerre a dreta, Víctor Peris, Reme Gandia, Ximo Caffarena, Marisol Grau, Pep Ortiz, Empar Vercher, Toni Gimeno, Miquel Joan, Encar Gimeno, Vicent Grau i Pep Montoya. 


Com sempre, el públic, millor dit, els bons amics i les bones amigues assistents, canten amb nosaltres "L'Ajunt de la Bóta".

En la foto que hi ha en la part superior de la pantalla està també Miguel Àngel Talens. Malauradament ni Víctor ni Miguel Àngel estan ja entre nosaltres, però sempre perduraran en el record.


dilluns, 3 de juliol del 2017

Interacció amb el públic

A l'Ajunt de la Bóta ens encanta interactuar amb el públic durant les nostres actuacions, cantar junts i aconseguir que els assistents es divertisquen, tal com s'aprecia en esta fotografia de 2014, durant un concert en la Mostra Gastronòmica de l'Escola Bolomor. Xiquetes i xiquets, amics i amigues del Cor Bolomor, tots cantant amb nosaltres!

La lletra que es pot llegir al fons és de la cançó popular de Tavernes "Els panxuts".