dijous, 29 de juny del 2017

Concert de maig

L'Ajunt de la Bóta durant el concert del passat 26 de maig a la Casa de la Cultura, mentre interpreta la cançó de bressol "Mareta, mareta". La foto s'ha extret d'un vídeo gentilesa de Suso Meló, d'Impacto-Music.


dissabte, 17 de juny del 2017

Festival de Teulada de 1973

L'Ajunt de la Bóta en el Festival de Teulada de 1973. D'esquerre a dreta, Vicent Grau, Pep Ortiz, Rosa Mari Martí, Víctor Peris, Marisol Grau, Empar Vercher, Reme Gandia i Miguel Àngel Talens. Estem cantant "La cruel guerra", una balada de Peter, Paul and Mary que tracta sobre els cruels efectes de la guerra en una parella d'enamorats. L'Ajunt de la Bóta féiem la versió en valencià del Grup de Folk i Mocedades la cantava en castellà. Ja ha plogut des d'aleshores!


diumenge, 4 de juny del 2017

Cabaret!

L'Ajunt de la Bóta en la Mostra Gastronòmica que l'Escola Bolomor va organitzar el passat 12 de maig, en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna. El grup interpreta en valencià la cançó "Cabaret", de la pel·lícula nord-americana de 1972, que té com a protagonista principal a la Liza Minelli. La música és de John Kander i la lletra de Fred Ebb.