diumenge, 1 de maig del 2011

El blog de l'Ajunt de la Bóta

Segons definició del diccionari, el folklore és el conjunt de tradicions (musicals, artístiques, culturals, etc.), de costums, de llegendes i de dites populars. Entre les tradicions folklòriques musicals, la cançó és, sens dubte, la de més àmplia difusió perquè els seus principals components, lletra i música, han arrelat en el poble, el qual les ha anat passant de pares i de mares, a fills i a filles. 
    L’Ajunt de la Bóta enceta este espai virtual per a donar a conéixer els més de quaranta anys de la història del grup i per a compartir els materials escrits i sonors que hem arreplegat. En una web anterior, manifestàvem el nostre compromís de fer un CD amb cançons del nostre poble, Tavernes de la Valldigna, i l’any passat vam fer realitat eixe compromís. 
    Ara, aprofitant esta tecnologia blogaire, posem a la vostra disposició la història del grup, les lletres i les melodies que hem recopilat gràcies a les persones que ens han facilitat la lletra i l'entonació. Ací teniu unes Cançons del poble

L'Ajunt de la Bóta